Tilbud

Idrettslag og treningssamlinger

Nuten-hyttene er det ideelle utgangspunktet for idrettslag som planlegger treningssamlinger i Norges råeste skianlegg. Begge hyttene har hver sengeplass til 18-20 personer og alle fasiliteter som aktive alpinister trenger. Ski-inn og ski-ut gjør det enkelt for løperne å trene, spise og hvile under samlingen. Og med badstuer og boblebad i hyttene kan man etter at treningen er gjennomført slappe av og komme til hektene igjen. Begge hyttene har også alle fasiliteter som TV, internett og musikkanlegg.

For idrettslag som ønsker å gjennomføre slike treningssamlinger i perioden fra skianlegget åpner i oktober til 15 desember og for midtuker etter påske kan vi på forespørsel legge forholdene ekstra til rette gjennom blant annet sen utsjekk på avreisedagen.

Konfirmasjon/familieselskaper

Nuten-hyttene er et flott alternativ for familier som planlegger å feire en konfirmasjon, fødselsdag eller annen stor familiebegivenhet. Begge hyttene er meget godt utstyrt og det kan det dekkes opp langbord til 20 personer i hver av dem. Hyttene har også hver for seg sengeplass til 18-20 personer. Vi kan supplere med sengetøy og håndklær om ønskelig.

For helger i mai, juni og perioden etter 15. september og fram til sesongåpning kan vi tilby spesielt gunstige betingelser og sen utsjekking på avreisedagen ved bestilling av begge hyttene samlet.

Kreditering: hemsedal.com / Nils-Erik Bjørholt.